Bitcoin’e Nasıl Yatırım Yapılır?

Volatilitesi ve yaratıldığı günden bu yana geçirdiği fiyat evrimi ile adından sıkça söz ettiren bitcoin, gün geçtikçe yatırım çevrelerinin dikkatini çekiyor. Riskli durumlarda kullanılabilirliğinin artması ve güvenli varlıklara alternatif olarak görülmeye başlanmasıyla yatırım yapılabilirliği de bir o kadar anlamlı hale geliyor. Hal böyle olunca bitcoin'e nasıl yatırım yapılır? sorusu da sıkça gündeme geliyor. 

Öncelikle, her yatırım aracına olduğu gibi, yatırım yapacağınız kripto paraları ve işleyişlerini detaylıca araştırmanızı öneririz. Ardından gerçekleştirmeniz gereken işlemleri Icrypex üzerinden örneklerle detaylıca anlatalım.

Bitcoin yatırımı yapmak için ıcrypex.com üzerinden bir hesap açarak bitcoin adresi oluşturmanız yeterlidir. Sonraki adımda ise banka hesabınızdan düşündüğünüz miktarda itibari para birimini icrypex.com'a aktarmanız gerekir. İtibari para biriminin transferi gerçekleştikten sonra icrypex.com emir defterinden alış yaptığınızda, oluşturduğunuz bitcoin adresine kripto para birimini aktarmış olursunuz.

Kişisel cüzdanızdaki dilediğiniz miktardaki bitcoini her an, dünyanın herhangi bir yerinde bulunan başka bir cüzdana aktarabilir ya da sahibi olduğunuz bitcoinleri cüzdanınızda bekletebilirsiniz. Böylelikle, hem belli başlı ödemelerde kullanabilir hem de yatırım aracı olarak değerlendirebilirsiniz. 

Bitcoin alım işleminizi gerçekleştirdikten sonra, piyasa koşullarını takip ederek yatırımlarınızı değerlendirebilirsiniz. Icrypex'te, 7/24 size özel atanan müşteri temsilcisi, günlük ve haftalık analiz desteğiyle  hızlıca bitcoin alım satımı yapabilir, işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz. 

Icrypex üzerinden hesap açıp bitcoin yatırımı yapmak için tıklayın.


Bir hesap oluştur

Şimdi bilgi birikiminizi kullanacağınız bir hesap yaratın